"Een normale dag in het leven''

PerfectPseudoniem

Ik ben geen dichter
Maar dit gaat over school
Ik haat de stichter
Dat open uiten zit niet in mijn bol

Vaak heb je een saaie les
Dan zit het weer tegen
Gelukkig gaat vanzelf de bel
Dan voelt dat als een zegen

Soms heb je een toets of examen
Zoals dat van topografie
Dan bedenk je random namen
En lijk je op een genie

Als je iets fout hebt ben je een debiel
Dan kom je thuis voor de rust
Begint de schooldag weer opnieuw

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

PerfectPseudoniem (Actief sinds: 13-02-2023)

Informatie bij het gedicht

Dit gedicht gaat over het dagelijkse leven van mijn zoon, hij heeft het zelf gemaakt.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘"Een normale dag in het leven''’ van PerfectPseudoniem zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.